ALUEKEHITYS

Uusi vetovoimainen
asuinympäristö

Pyynikin Trikoon asuinympäristöä kehitetään vetovoimaisempaan suuntaan alueen historiallisia, paikallisia ja ympäristöllisiä arvoja kunnioittaen.

Pyynikin Trikoon aluekehitys

Pyynikin Trikoon uuden aikakauden voidaan todeta alkaneen: vanhan tehdasompelimon tiloihin valmistuneet Pyynikin Patruunan asunnot ovat jo asuinkäytössä, ja ensimmäiset asukkaat ovat päässeet asettumaan taloksi tehdasrakennuksen tiiliseinien suojiin. Patruunan naapuriin, vanhoihin leikkaamo- ja konttoritiloihin valmistuneen Pyynikin Mestarin asuntojen myynti on käynnissä ja sen saneeraus alkoi keväällä 2021.

Asuntojen valmistumisen myötä asuinalue alkaa saada raaminsa ja luonteensa. Pyynikin Patruuna ja sen vastikään valmistuneet piha-alueet antavat jo vihjeitä siitä, millaisiksi ulkotiloiksi Trikoon alueen tunnelmalliset pihat ja kujat lopulta valmistuvat. Paljon on ehtinyt tapahtua myös katseilta suojassa: Trikoon rakennuskannan alapuolella sijaitseva parkkihalli on kokenut täysremontin, ja sen uudistus helpottaa huomattavasti alueen pysäköintihaasteita.

Aluekehityksen yhteydessä toteutetaan myös Yläpihaa ympäröivien, Pyynikintien ja Trikookujan varteen sijoittuvien rakennusten korjaus. Rakennustyöt ovat nyt valmistuneet ja samalla alueelle ovat avanneet ovensa UNITY. -studiohotelli, alueelle pitkään toivottu ruokakauppa sekä muut palvelut. Myöhemmin myös Yläpiha uusitaan oleskelukäyttöön ja asukkaat pääsevät testaamaan uusia terasseja.

Alueen viimeiset rakennustyöt kohdistuvat Patruunan kanssa sisäpihan jakavaan, Pyynikintien varteen sijoittuvaan rakennukseen, Pyynikin Kamreeriin sekä Trikoon alueen eteläisimpään, 60-luvulla rakennettuun varastorakennukseen, Pyynikin Kisälliin. Kamreeriin on tarkoitus saneerata loft-asuntoja. Kisälli on tarkoitus purkaa ja korvata uudella asuinrakennuksella.

Asuntomyynti

Huoneistokeskus Oy Tampere
Hallituskatu 7, 33200 Tampere
p. 020 780 2300
p. 020 780 2340
tampereta@huoneistokeskus.fi

Aluekehitys

Kiinteistökehitysjohtaja
Johanna Saarivuo
Deas Asset Management Finland Oy
p. 050 366 9152
JOSA@deas-asset.com

Liiketilavuokraus

Kiinteistöpäällikkö
Ville Salminen
Deas Asset Management Finland Oy
p. 041 547 7883
VSAL@deas-asset.com

Yhteistyössä: