ASUNNOT | PYYNIKIN PATRUUNA

Vanhimmat osat muuttuvat
ainutlaatuisiksi asunnoiksi

Pyynikin Trikoon vanhaan teollisuusrakennukseen Pyynikin Patruunaan on valmistunut elokuussa 2020 yhteensä 68 korkealaatuista asuntoa, joiden koot vaihtelevat pienistä noin 30 m² yksiöistä yli 140 m² kattohuoneistoon.  Osasta asunnoista on näkymät järvelle, osasta harjulle ja osasta suojaisille rakennusten välisille sisäpihoille.

ASUNNOT | PYYNIKIN PATRUUNA

Teollisesta historiasta asunnoissa muistuttavat yli kolmen metrin huonekorkeus, suuret, lattiaan ulottuvat ruutuikkunat, tiiliseinät sekä näkyviin jätetyt pilarit ja palkit. Vastakohtana tälle asuntojen toiminnalliset ja tekniset ratkaisut ovat moderneja ottaen huomioon nykyajan mukavuusvaatimukset.
Yksilöllisissä asunnoissa on asunnon sijainnista riippuen terassi, ranskalainen parveke, ulokeparveke tai kattoterassi. Keittiöissä ja kylpyhuoneissa on korkeatasoinen varustelu ja säilytystilojen riittävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Etelään ja länteen avautuvat asunnot on varustettu huoneistokohtaisesti säädettävällä jäähdytyksellä ja itään ja pohjoiseen tuloilman viilennyksellä. Päivittäistä mukavuutta lisää myös sisäyhteys asuntoihin alueen pysäköintihallista.
> Rakennustapaselostus
> Sisustuskokonaisuudet

ENSIMMÄINEN
KERROS

TOINEN
KERROS

KOLMAS
KERROS

NELJÄS
KERROS

Asuntomyynti

Huoneistokeskus Oy Tampere
Hallituskatu 7, 33200 Tampere
p. 020 780 2300
p. 020 780 2340
tampereta@huoneistokeskus.fi

Aluekehitys

Kiinteistökehitysjohtaja
Johanna Saarivuo
Deas Asset Management Finland Oy
p. 050 366 9152
JOSA@deas-asset.com

Liiketilavuokraus

Kiinteistöpäällikkö
Ville Salminen
Deas Asset Management Finland Oy
p. 041 547 7883
VSAL@deas-asset.com

Yhteistyössä: