”Malliasunto antoi hyvin osviittaa siitä, että yhtä lailla tulen saamaan ihka oman palaseni tuota ihanaa punaista tiiliseinää.”
Tampereelle paluumuuttanut Mon Petit Monde -bloggaaja kirjoitti malliasunnostamme heränneitä ajatuksia. Bloggaaja on yksi Pyynikin Trikoon alueelle valmistuviin uusiin loft-koteihin muuttavista asukkaista, ja blogissa päästään seuraamaan jatkossakin hänen ajatuksiaan muutosta Pyynikille.
“Taloyhtiöstä, johon muutan, on jo valmistunut yksi malliasunto, jossa itsekin olen ahkerasti näytöillä ravannut fiilistelemässä milloin kenenkin perheenjäsenen tai ystävän kanssa. Maaliskuussa valmistui taloyhtiön toinen malliasunto, ja odotin sen valmistumista kuin kuuta nousevaa, sillä se on ratkaisuiltaan hyvin samankaltainen kuin oma asuntoni tulee olemaan.

Kaiken kaikkiaan asunnosta jäi ihana yleisfiilis: lämmin, rauhallinen ja kodikas. Ihana oma turvapaikka trikootehtaan paksujen tiiliseinien suojassa.”
Käy lukemassa koko juttu Mon Petit Monde -blogista!

KUVIA MALLIASUNNOSTA

Malliasunto 1h+kt+parveke 28,5 m2. Sisustuskonseptina Modern Industrial. Rouheaa teollista tunnelmaa  pehmentävät muhkeat kalusteet ja tekstiilit.