Tampereen Pyynikin Patruunan toinen malliasunto on valmistunut!
Pyynikin Trikoolla pääsee nyt ihastelemaan myös uutta, vastavalmistunutta ja kalustettua yksiötä. Malliasunto on pohjaltaan 28,5 m2 kokoinen (1h+kt+parveke).
Pyynikin Patruunan malliyksiö on valoisa, leveällä parvekkeella varustettu ihastuttava yksiö. Asunnossa yhdistyvät viime vuosisadan tiiliseinät, lähes neljän metrin huonekorkeus ja lattiaan ulottuvat suuret ruutuikkunat. Tähän asuntoon valikoitunut Modern Industrial -sisustuskonsepti on saanut inspiraationsa New Yorkin rouheista loft-asunnoista. Asunto on kalustettu yhteistyössä tamperelaisen TY Photography & Decorationin kanssa.
Asuntoesittelyissämme on mahdollisuus tutustua myös Pyynikin Patruunan toiseen malliasuntoon. Suurempi mallihuoneisto on pohjaltaan 77,5m2 (2h+kt+kirj+s+parveke), ja se on toteutettu Scandinavian Loft -sisustuskonseptilla. Tähän malliasuntoon voit tutustua ennakkoon täällä. Rakenteilla olevaan Pyynikin Patruunaan valmistuu asuntoja parvekkeellisesta 28,5 m2 yksiöstä yli 140 m2 kattoterassiasuntoon. Velattomat hinnat alkaen 204.400€. Asuntojen arvioitu valmistuminen kesä 2020. Energialuokka C2018.
Vallitsevan tilanteen vuoksi yleiset asuntoesittelymme ovat toistaiseksi tauolla. Asuntomyyntimme toimii kuitenkin edelleen ja malliasuntoihin pääsee tutustumaan yksityisesittelyn varaamalla. Kiitämme ymmärryksestänne ja tiedotamme kevään mittaan tulevista yleisistä asuntoesittelytilaisuuksista jatkossa taas tarkemmin verkkosivuillamme.
Sovi oma asuntoesittely

KUVIA MALLIASUNNOSTA

Malliasunto 1h+kt+parveke 28,5 m2. Sisustuskonseptina Modern Industrial. Rouheaa teollista tunnelmaa  pehmentävät muhkeat kalusteet ja tekstiilit.