PIHASUUNNITELMAT

Vanhan tehdas­miljöön
tunnelma säilyy pihoilla

Pyynikin Trikoon asuinympäristöä kehitetään vetovoimaisempaan suuntaan alueen historiallisia, paikallisia ja ympäristöllisiä arvoja kunnioittaen.

Pihasuunnitelma

PIHASUUNNITELMA

Pihasuunnitelma
kehityshankkeen valmistuttua

Vanhan tehdasmiljöön pihat ja käytävät yhdistyvät viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Pyynikin Patruunan lounaiskulmasta avautuvat aurinkoiset näkymät Pyhäjärvelle. Suojaisella sisäpihalla on pyritty säilyttämään teollinen henki käyttämällä kiveä ja metallia sekä rajoitetusti istutuksia. Tuloksena on tunnelmallinen, eteläisemmän Euroopan kulttuurikaupungit mieleentuova miljöö.

Pyynikin Mestarin näkymät avautuvat kolmeen suuntaan: Rauhallinen Värjäämöpiha jännittävine kujineen on Pyynikin Trikoon vanhinta osaa. Vilkkaamman yläpihan takana kohoaa suojeltu harjumaisema. Sisäpihan pittoreski miljöö kutsuu asukkaiden yhteiseen oleskeluun. Erilaiset parvekkeet ja terassit yhdistävät sisä- ja ulkotilat ainutlaatuiseksi asumisympäristöksi.

Pyynikin Trikoon Yläpiha ja Värjäämöpiha saadaan käyttöön kesällä 2022, kun pihoja ympäröivien rakennusten korjaukset valmistuvat. Patruunan sisäpiha ja Korjaamopiha saavat lopullisen muotonsa, kun naapurintalojen Kamreerin ja Kisällin rakennustyöt valmistuvat. Jotta alueella olisi mukava asua myös rakennustöiden aikana, on pihoille tehty väliaikainen suunnitelma.

PIHASUUNNITELMA

Väliaikainen suunnitelma

Väliaikainen pihasuunnitelma on Sisäpihan osalta voimassa, kunnes Patruunan viereinen rakennus As Oy Pyynikin Kisälli korjataan, ja nurmikivialueelle tulee naapurirakennuksen terassit.

Pyynikin Kisällin seinustalla olevat vieraspysäköintipaikat  ovat käytössä vuoden 2021 alkupuolelle, kunnes kivituhka-alue aidataan ja otetaan työmaakäyttöön.  Parkkihallin peruskorjaus valmistuu samoihin aikoihin, ja sinne saadaan pysäköinninohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa myös lyhytaikaisen pysäköinnin.

Huom! Seinustalla olevat paikat saattavat poiketa kuvasta ja muuttua tilanteen mukaan, joten tarkistathan aina pysäköintiä koskevat liikennemerkit erikseen.

Ota yhteyttä

Asuntomyynti

Huoneistokeskus Oy Tampere

Hallituskatu 7, 33200 Tampere

p. 020 780 2300 | 020 780 2340 | 020 780 2355

tampereta@huoneistokeskus.fi

Sammonkatu 66, 33540 Tampere

p. 020 780 2350

tamperetm@huoneistokeskus.fi

Aluekehitys

Kiinteistökehitysjohtaja

Johanna Saarivuo

Aberdeen Standard Investments

c/o Deas Asset Management Finland Oy

p. 050 366 9152

JOSA@deas-asset.com

Liiketilavuokraus

Kiinteistöpäällikkö /

Rakennuttajakonsultti

Erkko Mäenpää

Sitowise Oy

p. 044 713 3172

erkko.maenpaa@sitowise.com

Kaikki sivujen visuaaliset havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä. Myyjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Kiinnostuitko? Tilaa esite

Aberdeen Standard Investments on maailman johtavia varainhoitajia, joka toimii osana Standard Life Aberdeen -sijoitusyhtiöryhmää. Yli tuhat sijoitusammattilaista hallinnoi lähes 650 miljardin euron varallisuutta 80 maassa. Suomessa yhtiö vastaa noin miljardin euron kiinteistövarallisuudesta.

Yhteistyössä: