PIHASUUNNITELMAT

Vanhan tehdas­miljöön
tunnelma säilyy pihoilla

Pyynikin Trikoon asuinympäristöä kehitetään vetovoimaisempaan suuntaan alueen historiallisia, paikallisia ja ympäristöllisiä arvoja kunnioittaen.

Pihasuunnitelma

PIHASUUNNITELMA

Pihasuunnitelma
kehityshankkeen valmistuttua

Vanhan tehdasmiljöön pihat ja käytävät yhdistyvät viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Pyynikin Patruunan lounaiskulmasta avautuvat aurinkoiset näkymät Pyhäjärvelle. Suojaisella sisäpihalla on pyritty säilyttämään teollinen henki käyttämällä kiveä ja metallia sekä rajoitetusti istutuksia. Tuloksena on tunnelmallinen, eteläisemmän Euroopan kulttuurikaupungit mieleentuova miljöö.

Pyynikin Mestarin näkymät avautuvat kolmeen suuntaan: Rauhallinen Värjäämöpiha jännittävine kujineen on Pyynikin Trikoon vanhinta osaa. Vilkkaamman yläpihan takana kohoaa suojeltu harjumaisema. Sisäpihan pittoreski miljöö kutsuu asukkaiden yhteiseen oleskeluun. Erilaiset parvekkeet ja terassit yhdistävät sisä- ja ulkotilat ainutlaatuiseksi asumisympäristöksi.

Pyynikin Trikoon Yläpiha ja Värjäämöpiha on avattu käyttöön kesällä 2022, kun pihoja ympäröivien rakennusten korjaukset valmistuivat. Patruunan sisäpiha ja Korjaamopiha saavat lopullisen muotonsa, kun naapurintalojen Kamreerin ja Kisällin rakennustyöt valmistuvat. Jotta alueella olisi mukava asua myös rakennustöiden aikana, on pihoille tehty väliaikainen suunnitelma.

PIHASUUNNITELMA

Väliaikainen suunnitelma

Väliaikainen pihasuunnitelma on Sisäpihan osalta voimassa, kunnes Patruunan viereinen rakennus As Oy Pyynikin Kisälli korjataan, ja nurmikivialueelle tulee naapurirakennuksen terassit.

Ota yhteyttä

Asuntomyynti

Huoneistokeskus Oy Tampere
Hallituskatu 7, 33200 Tampere
p. 020 780 2300
p. 020 780 2340
tampereta@huoneistokeskus.fi

Aluekehitys

Kiinteistökehitysjohtaja
Johanna Saarivuo
Deas Asset Management Finland Oy
p. 050 366 9152
JOSA@deas-asset.com

Liiketilavuokraus

Kiinteistöpäällikkö
Ville Salminen
Deas Asset Management Finland Oy
p. 041 547 7883
VSAL@deas-asset.com

Yhteistyössä: