Pyynikin Mestarin ennakkomarkkinointi alkaa maanantaina 15.6.2020 klo 12.00!
Pyynikin Trikoon asuntorakentamisen toinen vaihe käynnistyy ja Pyynikin Mestariin rakennetaan noin 50 uutta asuntoa – ihastuttavista yksiöistä yli 200 neliön loft-huoneistoihin.
Mestarin luonteikkaat asunnot sijoittuvat Trikoon vanhimpaan rakennusosaan, alueen maamerkkinäkin tunnetun tehtaan torniporrashuoneen ympärille – se onkin kohteena kaikkea muuta kuin tavanomainen. Asunnoissa yhdistellään tyylillä rakennuskannan teollista historiaa moderneihin toiminnallisiin ja teknisiin ratkaisuihin. Nykyajan asumismukavuus yhdistyy yli kolmen metrin huonekorkeuteen, lattiaan asti ulottuviin ruutuikkunoihin, tiiliseiniin ja rouheisiin pilareihin.
Vanhan teollisuusrakennuksen tunnelman säilyttämisen lisäksi asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiotaä sisä- ja ulkotilojen yhdistämiseen terassein ja parvekkein.
Kohteesta löytyy myös aivan uniikkeja asuntovaihtoehtoja: Kaksi suurinta asuntoa on jätetty osin raakatilaksi, joka suunnitellaan yhdessä ostajan kanssa – miltä kuulostaisi oma työstudio tai spa-osasto asunnon yhteydessä? Asiakkaiden toiveesta Mestariin on suunniteltu myös yli 50 neliön kattoterasseja panoraamanäkymin sekä järven että Pyynikinharjun suuntaan.
pyynikin mestari