ASUNNOT | PYYNIKIN MESTARI

Mestarin luonteikkaat kodit
ennakkomarkkinoinnissa

Pyynikin Trikoon asuntorakentamisen toinen vaihe on käynnissä ja Pyynikin Mestariin, Patruunan naapuriin on tulossa noin 50 korkealaatuista asuntoa, joiden koot vaihtelevat pienistä noin 30m² yksiöistä yli 200m² loft-huoneistoihin.  Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota vanhojen teollisuusrakennusten tunnelman säilyttämiseen sekä sisä- ja ulkotilojen yhdistämiseen terassein ja parvekkein. Asiakkaiden toiveesta tarjolla on myös yli 50m² kattoterasseja panoraamanäkymin järven tai harjun suuntaan.

ASUNNOT | PYYNIKIN MESTARI

Tampereen Pyynikin Mestarin ennakkomarkkinointi on käynnistynyt!
Rakennuksen teollisesta historiasta asunnoissa muistuttavat yli kolmen metrin huonekorkeus, suuret, lattiaan ulottuvat ruutuikkunat, tiiliseinät sekä näkyviin jätetyt pilarit ja palkit. Vastakohtana tälle asuntojen toiminnalliset ja tekniset ratkaisut ovat moderneja ottaen huomioon nykyajan mukavuusvaatimukset.
Mestarin torniporrashuone toimi alueen maamerkkinä, ja sen ympärille sijoittuvat Trikoon vanhimmat osat ja erikoisimmat asuntovaihtoehdot. Kaksi suurinta  asuntoa on jätetty osittain raakatilaksi, joka suunnitellaan yhdessä ostajan kanssa. Asuntovaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuksia kotitoimistolle, spa-osastolle tai avaraksi kodiksi isommallekin suurperheelle.
> Rakennustapaselostus
> Sisustuskokonaisuudet

ENSIMMÄINEN
KERROS

TOINEN
KERROS

KOLMAS
KERROS

NELJÄS
KERROS

YHTEYSTIEDOT

ASUNTOMYYNTI

Huoneistokeskus Oy Tampere Hallituskatu 7, 33200 Tampere

p. 020 780 2300 | 020 780 2340 | 020 780 2355 tampereta@huoneistokeskus.fi

Sammonkatu 66, 33540 Tampere

p. 020 780 2350 tamperetm@huoneistokeskus.fi

ALUEKEHITYS

Kiinteistökehitysjohtaja Johanna Saarivuo Aberdeen Standard Investments

p. 050 366 9152 johanna.saarivuo@aberdeenstandard.com

LIIKETILAVUOKRAUS

Kiinteistöpäällikkö / Rakennuttajakonsultti Erkko Mäenpää Sitowise Oy

p. 044 713 3172 erkko.maenpaa@sitowise.com

Kaikki sivujen visuaaliset havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä. Myyjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin

KIINNOSTUITKO? TILAA ESITE

Aberdeen Standard Investments on maailman johtavia varainhoitajia, joka toimii osana Standard Life Aberdeen -sijoitusyhtiöryhmää. Yli tuhat sijoitusammattilaista hallinnoi lähes 650 miljardin euron varallisuutta 80 maassa. Suomessa yhtiö vastaa noin miljardin euron kiinteistövarallisuudesta.

Yhteistyössä: