Mad Finn Brewing Company on tunnelmallinen panimo Pyynikin Trikoolla, jossa yhdistyvät paikallinen käsityö sekä ainutlaatuiset tuotteet. Asiakkaat pääsevät paikan päälle nauttimaan talon omia panimo- sekä tislaamotuotteita, ainutlaatuisella Alfaforni Zeno uunilla paistetun pizzan kera! Maistuvan elämyksen takaa korkealaatuiset ja tuoreet raaka-aineet niin ruoassa kuin panimotuotteissakin. Nautiskelun ohessa on mahdollista seurata aitiopaikalta myös panimon toimintaa. Konsepti on ensimmäinen laatuaan, mutta tulevaisuuden visiona on tehdä Mad Finn-konseptia ja sen erityislaatuisia tuotteita tunnetuksi Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa, Mad Finn Brewingiltä kerrotaan.

Laaja valikoima huomioi perheen pienimmätkin

Pyynikin Trikoolta hanatuotteita löytyy 15 eri lajia ja niiden lisäksi valikoimaan tullaan lisäämään paikan päällä valmistettuja tislaamotuotteita sekä pienemmänkin väen makuun sopivaa kombuchaa. Herkulliset pizzat ovat saatavilla myös lasten koossa ja niin pizzoja, kuin panimotuotteitakin on mahdollista ostaa ja tilata take awaynä myös omasta verkkokaupassa tulevaisuudessa.

Juomatastingit sekä tutustumiskierrokset vierailijoille ovat mainio tapa tutustua Mad Finnin tuotteisiin ja toimintaan. Mad Finn Brew Distillery nimeä kantavassa panimo-tislaamossa asiakkailla on mahdollisuus päästä kurkkaamaan kulisseihin sekä maistelemaan tuotteita suoraan tankista – tämän tuoreempaa olutta ei löydy!

Elämys alkaa sisään astuessa

Viihtyisää ja avaraa sisustusta hallitsevat industrial-henkiset materiaalit, jossa puun ja betonin yhdistelmän viimeistelee tunnelmaan mukautuva älyvalaistus. Toiminnan kulmakivinä ovat paikallisuus, lämminhenkinen asiakaspalvelu ja intohimo laadukkaisiin tuotteisiin. Mad Finn Brewing Company on oiva paikka rentoon ajanviettoon hyvän ruuan ja juoman parissa.

Tervetuloa nauttimaan!