Pyynikin Trikoon oman korttelin palvelut laajentuvat syksyllä, kun viehättävä DaySpa Helmi avaa ovensa. Saman katon alta löytyvät kattavat palvelut niin ulkoiseen kuin sisäiseenkin hyvinvointiin. Yrityksen taustalla toimii kokenut koulutettu hieroja & urheiluhieroja Tommi Aalto-Setälä kumppaninsa kanssa. Pariskunta päätti tarttua ainutlaatuiseen tilaisuuteen loistavan sijainnin ansiosta Pyynikin Trikoolla ja ottaa askeleen kohti laajempaa palvelutarjontaa sekä kokonaisvaltaisempia hyvinvointipalveluita hieronnan lisäksi.

Hemmottelua päästä varpaisiin

Pyynikin Helmessä tarjolla on klassista hierontaa, urheiluhierontaa sekä erilaisia hemmotteluhierontoja, kuten kuumakivihierontaa. Rentoutumisen lisäksi kaunistautumaan pääsee kampaajan tuolissa ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös kosmetologin käsittelyssä. Palvelut tarkentuvat vielä syksyn mittaan avajaisten lähestyessä, jolloin myös ajanvarauskalenterit aukeavat.

”Odotamme innolla uusien tilojen ja koko Pyynikin korttelin valmistumista. Haluamme ehdottomasti olla mukana alueen tapahtumissa”, Tommi Aalto-Setälä kertoo.

Tommi-Aalto Setälä on yrityksen Hierovainen perustaja, jonka toimipisteet löytyvät entuudestaan Tampereen Pappilasta sekä Kokemäeltä.