Pyynikin Mestarin myynti alkanut – Tilaa esite!
Oman esitteesi voit tilata verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.
Pyynikin Trikoon asuntorakentamisen toinen vaihe on käynnissä ja Pyynikin Mestarin asuntojen saneeraus on täydessä vauhdissa. Pyynikin Mestariin valmistuu 48 korkealaatuista loft-asuntoa, joista jokainen poikkeaa tavallisuudesta ja kertoo omaa tarinaansa osana alueen teollista historiaa: suuria huonekorkeuksia ja ruutulasi-ikkunoita, tulvivaa valoa ja rouheaa loft-henkeä, tiiliseiniä ja pilareita sekä asunnoille yksilöllisiä, yllättäviä yksityiskohtia. Asunnot valmistuvat vuonna 2022.

Kohteen saneeraajana Aki Hyrkkönen Oy

Onnistunutta saneerausyhteistyötä jatketaan rakennusliike Aki Hyrkkönen Oy:n kanssa.
Asuntojen ainutlaatuisuus ja niille ominaiset yksityiskohdat sekä erityispiirteet edellyttävät myös kohteen urakoitsijalta sitoutumista ja erityisosaamista. Aki Hyrkkönen Oy:n on toiminut aiemmissakin hankkeissamme luotettavana ja joustavana kumppanina,” kertoo kohteen omistajan, Aberdeen Standard Investmentsin, edustaja, kiinteistökehitysjohtaja Johanna Saarivuo.
Aki Hyrkkönen Oy on urakoitsijana myös Pyynikin Trikoon kaupallisen osan rakentamisessa ja vastasi kesällä 2020 Trikoolle valmistuneen, hyvän rakentamisen kunniamaininnankin saaneen, As Oy Pyynikin Patruunan urakoinnista.