Pyynikin Trikoon kaupallisen osan rakentaminen käynnistyi, kun alueen hotellihanketta koskeva urakkasopimus kirjoitettiin 18.1.2021. Hotelli rakennetaan vanhaan tehdastilaan Pyynikintien ja Trikookujan varteen, ja sen on määrä valmistua vuonna 2022.
Aamulehdessäkin uutisoitu Trikoolle suunniteltu nykyaikainen studiohotellikonsepti soveltuu sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen majoittumisen, ja sen yhteyteen sijoittuu myös muita palveluita ja tiloja – niin alueen asukkaiden kuin siellä vierailevienkin käyttöön.
Olemme iloisia saadessamme tiedottaa hankkeen käynnistymisestä ja suunnata katseen kohti alueella kaivattujen palveluiden aukeamista kesällä 2022. Hankkeen urakoitsija Aki Hyrkkönen Oy on vastannut myös viime elokuussa valmistuneiden loft-asuntojen saneerauksesta. Hienoa päästä jatkamaan hyvää yhteistyötä ja alueen uudistamista”, kertoo Kiinteistökehitysjohtaja Johanna Saarivuo Aberdeen Standard Investmentsiltä.
Rakennustyöt ovat jo alkaneet, mikä näkyy Pyynikintien liikenteen tilapäisinä poikkeusjärjestelyinä. Tulevaisuuden toiveissa on Pyynikintien kevyen liikenteen yhteyksien parantaminen Tampereen kaupungin kanssa yhteistyössä teetetyn selvityksen pohjalta.
Aamulehti kirjoitti aiemmin Pyynikin Trikoon hotellihankkeesta ja sen yhteyteen valmistuvista palveluista. Artikkelissa lisää siitä, miten uusi hotelli, kokous- ja juhlatilat sekä sauna tulevat sijoittumaan Pyynikin Trikoon alueelle.
Verkkoartikkeli aiheesta on Aamulehden tilaajille/maksullinen, mutta alta pääset lukemaan myös artikkelin PDF-näköisversion.
Lue verkkoartikkeli (AL:n tilaajille)
Lue näköisartikkeli (PDF)