Aitoleipä avaa yhdeksännen kahvila-ravintolansa Pyynikin Trikoolle UNITY-majoituskonseptin yhteyteen. Aitoleipä tarjoilee asiakkailleen aamiaista, lounasta ja kahvilatuotteita sekä tuo myös keskustan kahvilastaan tunnetun brunssin Pyynikille! Brunssia tarjoillaan viikonloppuisin aamiaisen jälkeen, kello kymmenestä eteenpäin. Aitoleivän brunssin vetonaulana toimii laaja valikoima tuoreita ja laadukkaita tuotteita karjalanpiirakoista pekoniin ja hedelmistä vaihtuviin puuroihin! Tuotevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioihin.
Unity-majoituskonseptin yhteyteen rakentuva kahvila-ravintola myötäilee sisustukseltaan Unityn skandinaavista ja luonnonläheistä ilmettä. Tunnelmaa tuovat lounge-tyyliset kalusteet sekä luonnonmateriaalit ja kahvila sopii mainiosti niin virallisempiin tapaamisiin kuin kohtaamispaikaksi ystävien kesken.
Pitkät perinteet Tampereella
Aitoleipä on pitkään Pirkanmaalla toiminut perheyritys, jonka toiminta käynnistyi aikanaan leipomotuotteiden valmistamisesta. Nykyisin Aitoleipä tunnetaan useista suosituista kahvila-ravintoloistaan. Yhä edelleen leipomotuotteet valmistetaan talon omalla reseptillä. Aitoleivän menestyksen reseptiin kuuluu lämminhenkinen ja yksilöllinen asiakaspalvelu sekä henkilökunnan hyvinvointiin panostaminen. Hyvä henki ulottuu henkilöstöstä aina asiakkaisiin saakka. Aitoleivän palvelun kulmakivenä on aina ollut asiakkaiden kuuntelu ja myös jatkossa asiakkaiden toiveita halutaan kuulla ja toteuttaa aktiivisesti.
Aitoleivän toimitusjohtaja Olli Pelkonen kuvailee Pyynikin tulevaa kahvilaa moderniksi, mutta perinteitä kunnioittavaksi kohtaamispaikaksi. Aitoleivässä jokaista tervehditään hymy huulilla ja vakioasiakkaat halutaan huomioida erityisellä tavalla. Tänne asiakkaat haluavat palata aina uudelleen, seurustelemaan, etätyöskentelemään ja inspiroitumaan Pyynikin korttelin ainutlaatuisesta tunnelmasta – hyvän kahvin ja ruuan äärellä.
Kahvila avataan kesäkuussa
Aitoleipä viettää avajaisiaan kesäkuun alussa yhtä aikaa Unityn kanssa ja paikkoja brunssille pääsee varaamaan jo huhtikuun aikana. Ruokalistoista vastaa Aitoleivän keittiöpäälikkö Jani Lindgren, tiedustelut jani.lindgren@aitoleipa.fi. Liiketoiminnasta ja varauksista vastaa liiketoimintajohtaja Aki Koivuniemi, aki.koivuniemi@aitoleipa.fi.
Kesäkuussa tavataan, tervetuloa!